sreda, 14. februar 2018, RTK - Radio Kosova 1, A jeni lodhë? e mërkure ora 23 emision në Radio Kosova 1

iz 14. februar 2018 - 23:00
do 31. januar 2019 - 1:00

RTK - Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1
KosovoPristina
Prikaži zemljevid
2 ljudje obiskujejo
opis dogodka
Radio emisioni "A jeni lodhë?" është unik në formatin e vet.
Në emision do ti dëgjoni ato që nuk i keni dëgjuar më parë.
Bisedë jo e zakonshme aq më pak monotone.
Ju do jeni pjesë e emisionit me inkuadrim nëpërmjet sms,telefonatave dhe komenteve në livestream në FB.
Nëse keni propozim për mysafir lirisht propozojeni.

A jeni lodhë? e mërkure ora 23 emision në Radio Kosova 1, RTK - Radio Kosova 1 dogodek

Beautiful Ladies hot xxxx

Beautiful Ladies hot xxxx

ponedeljek 28. junij 2021
18 shares
Hot Inked Girls and Teens 18+ **** Dating

Hot Inked Girls and Teens 18+ **** Dating

četrtek 24. februar 2022
16 shares
Small Wet ***** ***** ******* Hot Babes Free
četrtek 10. december 2020
11 shares
Maribor English Comedy Night!
četrtek 14. november 2019
2 shares
Breakfast & Talk: More Freedom, Less Fear
petek 30. avgust 2019
2 shares
COMCOM Tableau Business Breakfast
četrtek 03. oktober 2019
2 shares
Ljubljana English Comedy Night!
petek 15. november 2019
2 shares
Drzni si živeti: Ustvari svojo prihodnost
torek 01. oktober 2019
2 shares
Poišči več zanimivih dogodkov
Dobili priporočila dogodkov, ki temeljijo na vašem Facebook okus. Get to zdaj!Pokaži mi primerne dogodke za meneNe zdaj